Fortsätt glädja oss Kd!

 i Hallands bildningsförbund

(Svar till Civilsamhället är viktigt i sommar, HP 5 augusti)

Vi är många som gläds åt det stöd som många politiska företrädare uttrycker för den verksamhet som föreningslivet står för. Jag blev glad när jag läste debattartikeln som kristdemokraterna Torbjörn, Aurora och Anders i Hylte skrivit tillsammans med sin vice partiledare.

För alla ledare och aktiva i berörda föreningar är det betydelsefullt att få positiv uppmärksamhet. När ledarna i föreningslivet vänder sig till respektive studieförbund handlar det ofta om stöd för att uppmärksamma deras verksamheter. Men det handlar även om lokaler, utbildning eller ekonomiskt stöd. Lokaler och ekonomi är två delar där kommunen har goda möjligheter att utveckla sitt stöd till föreningslivet.

Om Kristdemokraterna tillsammans med många andra partier i Hylte vill vara inte bara röst åt civilsamhällets organisationer utan också deras öron i kommunen så skulle det kunna betyda mycket för utvecklingen av ett Hylte som är ännu bättre att leva i. Såväl sommartid som höst, vinter och vår.

Tack för de fina orden! Fortsätt gärna glädja alla de som utgör föreningslivet i Hylte. Det lönar sig för alla!

Björn Lind,

Länsbildningskonsulent